Wydajne i równomierne pieczenie: rozgrzej w 20 minut, piecz w 90 sekund w temperaturze do 540°C. Kamień do pizzy obracający się o 210° zapewnia równomierne pieczenie bez konieczności częstego wyjmowania pizzy w celu obracania, dzięki czemu proces pieczenia jest bardziej równomierny. Idealny do pieczenia pizzy 13 cali oraz gotowania różnych rodzajów mięsa, ryb i warzyw.
Zasilany gazem: Piec do pizzy zasilany gazem z pokrętłem zapłonu zapewnia większą wydajność i wygodę. Nie trzeba zarządzać odpadami paliwa, czysto i prosto.
Materiał izolacyjny: Bawełna izolacyjna z włókna ceramicznego pomiędzy dwuwarstwowymi materiałami izolacyjnymi w piekarniku zapewnia bardziej równomierne rozprowadzanie ciepła, zmniejsza straty ciepła, sprzyja szybszemu nagrzewaniu i pozwala na osiągnięcie wyższych temperatur.
Łatwy do przenoszenia: składane nogi ułatwiające transport w różne miejsca na zewnątrz. Zawiera łyżkę do pelletu i torbę do przechowywania jako akcesoria.
Łatwy w użyciu: podłącz butlę z gazem, włącz wyłącznik, rozgrzej piec do pizzy, włóż do niego pizzę, od czasu do czasu obracaj, aby się nie przypaliła i ciesz się.
Gazowy piec do pizzy, który piecze 13-calową pizzę w 90 sekund i osiąga temperaturę do 540°. Dzięki składanym nóżkom waży zaledwie 12 kg i można go z łatwością zabrać wszędzie. Idealna na spotkania rodzinne i w gronie przyjaciół.
Rozgrzej w ciągu 15 minut za pomocą kamienia do pizzy obracającego się o 210°, który zapewnia równomierne podgrzewanie pizzy ze wszystkich stron. Osiągaj temperatury do 1000 ℉ / 540 ℃ i piecz w zaledwie 90 sekund.
Wydajny palnik gazowy sterowany pokrętłem, czysty i praktyczny, bez konieczności utylizacji odpadów opałowych.
Nie ogranicza się tylko do pieczenia pizzy, ale może także gotować różne rodzaje mięsa, ryb i warzyw.
Składane nogi i lekka konstrukcja ułatwiają transport w dowolne miejsce na zewnątrz, idealne do spotkań z rodziną i przyjaciółmi.
Przewodniki i dokumenty dotyczące produktów
Instrukcja obsługi-en (PDF)Recenzja
Pytania i odpowiedzi
(0)
Typowe pytania dotyczące produktów: Czy produkt jest trwały? ...