Wydajne i równomierne pieczenie: rozgrzej w 20 minut, piecz w 90 sekund w temperaturze do 1000°F (540°C). Kamień do pizzy obracający się o 210° zapewnia równomierne pieczenie bez konieczności częstego wyjmowania pizzy w celu jej obracania. Idealny do pieczenia pizzy o średnicy 13 cali (33 cm) i gotowania różnych mięs, ryb i warzyw.
Zasilany gazem: Piec do pizzy zasilany gazem z zapłonem pokrętłem, zapewniający większą wydajność i wygodę. Żadnych strat paliwa, czysto i prosto.
Materiał izolacyjny: Bawełna izolacyjna z włókna ceramicznego pomiędzy dwuściennymi materiałami izolacyjnymi piekarnika zapewnia bardziej równomierne rozprowadzanie ciepła, zmniejsza straty ciepła, sprzyja szybszemu nagrzewaniu i pozwala na osiągnięcie wyższych temperatur.
Łatwy w transporcie: składane nóżki ułatwiające transport w różne miejsca na zewnątrz. Zawiera łyżkę do pelletu i torbę do przechowywania jako akcesoria.
Łatwy w użyciu: podłącz butlę z gazem, włącz wyłącznik, rozgrzej piec do pizzy, włóż pizzę, od czasu do czasu obracaj, aby zapobiec przypaleniu i ciesz się.
Gazowy piec do pizzy, który piecze pizzę o średnicy 30 cm w 90 sekund i osiąga temperaturę do 540°C. Dzięki składanym nóżkom waży zaledwie 12 kg i można go zabrać wszędzie. Idealny na uroczystości w rodzinie i wśród przyjaciół.
Rozgrzej w ciągu 15 minut za pomocą kamienia do pizzy obracającego się o 210°, który zapewnia równomierne podgrzewanie pizzy ze wszystkich stron. Temperatury do 540°C, czas pieczenia tylko 90 sekund.
Wydajny palnik gazowy obsługiwany pokrętłem, czysty i praktyczny, bez usuwania zużytego paliwa.
Nie ogranicza się tylko do pieczenia pizzy, ale może także gotować różne rodzaje mięsa, ryb i warzyw.
Składane nogi i lekka konstrukcja ułatwiają transport w dowolne miejsce na zewnątrz, idealne do spotkań z rodziną i przyjaciółmi.
Przewodniki i dokumenty dotyczące produktów
Instrukcja obsługi-en (PDF)Recenzja
Pytania i odpowiedzi
(0)
Typowe pytania dotyczące produktów: Czy produkt jest trwały? ...