Wybierz kraj/region, język i walutę, którą preferujesz podczas zakupów.
VEVOR Komercyjna kuchenka gazowa z 4 palnikami gazowymi, kuchenka na propan/gaz ziemny, płyta gazowa ze stali nierdzewnej, urządzenie do gotowania komercyjnego, 610 x 775 x 335 mm, do restauracji, hoteli i kawiarni, 28 kW

Recenzje klientów dla VEVOR Komercyjna kuchenka gazowa z 4 palnikami gazowymi, kuchenka na propan/gaz ziemny, płyta gazowa ze stali nierdzewnej, urządzenie do gotowania komercyjnego, 610 x 775 x 335 mm, do restauracji, hoteli i kawiarni, 28 kW

4 piece

Opinie klientów

Jak działają recenzje i oceny klientów
Opinie klientów, w tym oceny produktów w formie gwiazdek, pomagają klientom dowiedzieć się więcej o produkcie i podjąć decyzję, czy jest on dla nich odpowiedni.
Nasza ogólna ocena nie jest zwykłą średnią. Priorytetem są dla nas autentyczne, wiarygodne recenzje i odfiltrowujemy duplikaty lub nieaktualne treści przed obliczeniem ostatecznej oceny. Dzięki temu mamy pewność, że ocena rzeczywiście odzwierciedla rzeczywiste doświadczenia klientów.
Oceń ten produkt
Podziel się swoimi przemyśleniami z innymi klientami
Napisz recenzję
12 Recenzje
Recenzje Bieżącego Produktu
Zweryfikowany zakup
Tylko zdjęcia i filmy
Przetłumacz wszystkie recenzje na Polski
Przetłumaczony
Zobacz oryginał
Frustrated Customer Frustrated Customer
Propane conversion extremely unclear
This burner has been a huge pain. The instructions for converting to propane were extremely unclear and we have been unable to use half the burner due to no longer having the propane nozzles that came with the product. Not only that, but this burner generates enormous amounts of black soot everywhere. The bottoms and sides of my pot, the burner grates, my hands, arms, clothing – everything is covered in black ash whenever I cook or wash the cookware. It is a nightmare. I asked Vevor for replacement nozzles and those were promised but never came. I then asked for a full replacement and, I kid you not, I have been asked 4 or 5 separate times whether I'd like a replacement or refund. The answer has been the same. every time and I don't know why they can't just read English properly and send me the replacement I want. Customer service with this product has been a nightmare and I have not had a functioning stove for my food truck for over a month and a half. I have tried many emails and even the chat function. I've been a loyal Vevor fan for a while but this really has been a nightmare.
0 osób uznało to za pomocne
Odpowiedź działu obsługi klienta: Dear Valued Customer,Thank you for taking the time to share your feedback. We sincerely apologize for the inconvenience and for the experience you had with our customer service and after-sales support. Your satisfaction is very important to us, and we truly regret that we did not meet your expectations.We have received your ticket and are actively following up on your case. Our customer support team has been in continuous communication and will continue working on this issue until it is fully resolved. We kindly ask for your patience and request that you wait for our team's replies, as we will provide updates and a solution as soon as possible.In the meantime, please keep an eye on your email inbox and ticket responses for the latest updates. Thank you for your understanding and giving us the opportunity to make this right.
Przetłumacz recenzję na Polski
Przetłumaczono z angielski
Zobacz oryginał
Raúl Raúl
Señor
4 piece
Un desastre. La instalé y resulta que solo funcionaba un fuego. Después de 2 semanas de técnicos resulta que los inyectores tienen el agujero muy gordo y aunque regulemos el gas que entra, solo funcionan dos y a media potencia. Hay que cambiarlos y vienen con la cocina, el problema está con el servicio técnico de Vevor. Cuando intentas conectar con ellos solo hay un botón que tarda 10 mins en contestar a una simple pregunta. Luego te derivan a una persona (presuntamente) que te contesta al mail a los tres días. Se cuál es el problema pero yo no lo puedo solucionar, ya que no soy técnico de Vevor. Tengo un restaurante y esto está ocasionando un gran problema a la operación. Muy decepcionante después de pagar 800€. No volveré a comprar ningún producto Vevor.
1 osób uznało to za pomocne
Odpowiedź działu obsługi klienta: Hemos recibido su solicitud de soporte sobre este problema. Nuestro equipo de atención al cliente le dará seguimiento en un plazo de 24 horas y continuará ayudándole hasta que se resuelva por completo. Por favor, esté atento a las respuestas a su solicitud y a las notificaciones por correo electrónico.
Przetłumacz recenzję na Polski
Przetłumaczono z hiszpański
Zobacz oryginał

Ludzie, którzy kupili ten przedmiot, kupili również