Wybierz kraj/region, język i walutę, którą preferujesz podczas zakupów.
VEVOR Mata drenująca z PCV (0,9 m x 15 m), antypoślizgowa mata podłogowa z PCV,  rola mat z pustkami, mata antypoślizgowa do basenów, tarasów, łazienek i toalet, czarna

Recenzje klientów dla VEVOR Mata drenująca z PCV (0,9 m x 15 m), antypoślizgowa mata podłogowa z PCV, rola mat z pustkami, mata antypoślizgowa do basenów, tarasów, łazienek i toalet, czarna

Czarny 90x150 mm

Opinie klientów

Jak działają recenzje i oceny klientów
Opinie klientów, w tym oceny produktów w formie gwiazdek, pomagają klientom dowiedzieć się więcej o produkcie i podjąć decyzję, czy jest on dla nich odpowiedni.
Nasza ogólna ocena nie jest zwykłą średnią. Priorytetem są dla nas autentyczne, wiarygodne recenzje i odfiltrowujemy duplikaty lub nieaktualne treści przed obliczeniem ostatecznej oceny. Dzięki temu mamy pewność, że ocena rzeczywiście odzwierciedla rzeczywiste doświadczenia klientów.
Oceń ten produkt
Podziel się swoimi przemyśleniami z innymi klientami
Napisz recenzję
12 Recenzje
Recenzje Bieżącego Produktu
Zweryfikowany zakup
Tylko zdjęcia i filmy
FILTROWANO WEDŁUG
Zweryfikowany zakup Wyczyść filtry
12 recenzji
Przetłumacz wszystkie recenzje na Polski
Przetłumaczony
Zobacz oryginał
Ryan Ryan
3x16 not the same as 3x50
Szary 90x150 mm
Buyers beware - the 3x16.4 is a different mat than 3x50. It is misleading to have all these mats on the same page. Sent a message to customer service and received no response. The 3x50 mat is very nice and worth the money. The 3x16.4 is not.
0 osób uznało to za pomocne
Odpowiedź działu obsługi klienta: Hello! We have created a ticket for you to follow up on this issue. Our customer support team will contact you via email and provide updates until the problem is solved. Please check your inbox promptly for our messages.
Przetłumacz recenzję na Polski
Przetłumaczono z angielski
Zobacz oryginał
laurienhoffman laurienhoffman
Unprofessional and untrustworthy
Szary 90x300 mm
Unprofessional and untrustworthy 1
BEWARE: The mat arrived damaged, and Vevor hasn't reimbursed me. I notified them immediately that it was damaged and sent a photograph of the rip in the mat. They responded quickly, telling me to dispose of the mat and that they would reimburse me. Instead, they came back a few days later requesting a photo of the box it came in. Why would I keep the box? It was recycled, and I have yet to receive my refund.
1 osób uznało to za pomocne
Odpowiedź działu obsługi klienta: Dear Valued Customer,Thank you for taking the time to share your feedback. We sincerely apologize for the inconvenience and for the experience you had with our customer service and after-sales support. Your satisfaction is very important to us, and we truly regret that we did not meet your expectations.We have received your ticket and are actively following up on your case. Our customer support team has been in continuous communication and will continue working on this issue until it is fully resolved. We kindly ask for your patience and request that you wait for our team's replies, as we will provide updates and a solution as soon as possible.In the meantime, please keep an eye on your email inbox and ticket responses for the latest updates. Thank you for your understanding and giving us the opportunity to make this right.
Przetłumacz recenzję na Polski
Przetłumaczono z angielski
Zobacz oryginał

Ludzie, którzy kupili ten przedmiot, kupili również