Oszczędność czasu i pracy: Komercyjna prasa do burgerów działa na zasadzie dźwigni i szybko tłoczy mięso mielone w klopsiki. Przy pełnym pojemniku z materiałem można jednorazowo wycisnąć 6-7 klopsików, co znacznie zwiększa efektywność pracy.
Taca na żywność: Taca na żywność o średnicy 4,3 cala (110 mm) i grubości 1,4 cala (35 mm) umożliwia produkcję klopsików jednakowej wielkości o pełnej i stałej jakości mięsa.
Łatwe w czyszczeniu: Korpus formy do ciasta mięsnego wykonany jest z materiału PE dopuszczonego do kontaktu z żywnością, co pozwala nie tylko na całkowite czyszczenie, ale także łatwy demontaż.
Zwiększona stabilność: pogrubiony i obciążony materiał w połączeniu z dwoma zaciskami stołowymi i antypoślizgowymi nóżkami zapewnia różne funkcje stabilności. Zapewnia to stabilną pracę i znacznie zwiększa produktywność.
Szeroki zakres zastosowań: Kompaktowa prasa do burgerów ważąca zaledwie 8,85 kg jest wszechstronna, m.in. B. w barach z przekąskami, kuchniach szkolnych, hotelach i burgerowniach.
Prasa do burgerów zwiększa wydajność w kuchni. Zasobnik wypełniony mięsem pomieści każdorazowo 6-7 klopsików, co znacznie zwiększa szybkość produkcji burgerów. Wykonany jest z materiału PE przeznaczonego do kontaktu z żywnością, trwałego i łatwego do czyszczenia.
Z mięsa można formować jednolite kotlety o średnicy 11 cm, dostosowując grubość w zależności od ilości użytego mięsa.
Ergonomiczna dźwignia pozwala zaoszczędzić dużo siły i czasu. Klopsiki można przygotować w kilku krokach.
Pierścienie do wyciągania i uchwyty ułatwiają obsługę komercyjnej prasy do burgerów. Zaciski stołowe i antypoślizgowe nóżki zapewniają dodatkową stabilność podczas pracy.
To lekkie urządzenie do formowania ciasta mięsnego można z łatwością transportować w dowolne miejsce. Nadaje się do stosowania w barach z przekąskami, kuchniach szkolnych, hotelach, sklepach z burgerami itp.
Przewodniki i dokumenty dotyczące produktów
Instrukcja obsługi-en (PDF)Recenzja
Pytania i odpowiedzi
(0)
Typowe pytania dotyczące produktów: Czy produkt jest trwały? ...