Piłowanie i mielenie: Dzięki podwójnym funkcjom piłowania i siekania, krojenie mięsa bezpośrednio po siekaniu jest wygodniejsze. Nadaje się do krojenia żeberek, mrożonek itp. Szeroko stosowane w hotelach, restauracjach, supermarketach, kuchniach domowych itp.
Solidny i wydajny: Silnik o mocy 550 W wykonany z czystej miedzi zapewnia imponującą moc, a ostre ostrze ze stali nierdzewnej w połączeniu z precyzyjnym systemem przekładni gwarantuje płynne cięcie bez zacięć, dzięki czemu różnego rodzaju twarde kości i zamrożone mięso można łatwo pokroić za pomocą delikatnego dociśnięcia.
Precyzja i powtarzalność: Stół roboczy ze stali nierdzewnej oferuje powierzchnię do krojenia z precyzyjnymi skalami. Żądaną grubość można precyzyjnie dostosować do potrzeb. Komercyjna krajalnica do kości poradzi sobie z dużymi kawałkami kości jagnięcych i wołowych. Maksymalna grubość cięcia: 180 mm (7,09 cala), maksymalna wysokość cięcia: 250 mm (9,84 cala). Zapewnia doskonałe rezultaty zarówno w przypadku cienkich plasterków szynki, jak i grubych kawałków kości.
Solidna i trwała: Ta piła do kości jest wykonana z wytrzymałego metalu i ma długą żywotność. Posiada ostre ostrze, które z łatwością przecina różne kości i mrożone mięso. Konstrukcja odporna na zużycie i zarysowania zapewnia długą żywotność i brak rdzewienia.
Bezpieczna obsługa: Zaprojektowana z myślą o bezpieczeństwie, maszyna wyposażona jest w przełącznik jednoprzyciskowy, ułatwiający obsługę. Stalowa płyta przesuwna i prowadnica chronią dłonie przed ostrym ostrzem podczas cięcia. Ciesz się bezpieczeństwem i doskonałymi rezultatami cięcia.
Nasza piła do kości jest napędzana 550-watowym silnikiem z czystej miedzi. W połączeniu z ostrymi ostrzami ze stali nierdzewnej i precyzyjnymi przekładniami, wystarczy lekkie dotknięcie, aby przeciąć twarde kości i mrożone mięso.
Nasz stół roboczy ze stali nierdzewnej wyposażony jest w precyzyjne skale pomiarowe. Maksymalna grubość cięcia: 18 cm, maksymalna wysokość cięcia: 25 cm. Niezależnie od tego, czy chodzi o duże udźce jagnięce, czy wołowe, nasza maszyna poradzi sobie ze wszystkimi.
Piły do kości i maszynki do mielenia mięsa ułatwiają mielenie mięsa bezpośrednio po pokrojeniu. Idealnie nadają się do krojenia żeberek wieprzowych, mrożonek i innych mięs. Są szeroko stosowane w hotelach, kuchniach domowych i innych miejscach.
Nasza piła do mięsa jest wyposażona w płytę dociskową i listwę dociskową ze stali nierdzewnej, dzięki czemu Twoje dłonie pozostają z dala od ostrego ostrza piły podczas pracy. Dzięki temu czujesz się bezpiecznie przez cały proces cięcia.
Bardziej szczegółowe projekty poprawiają jednorodność, stabilność i wydajność cięcia, a także pozwalają na szybsze ukończenie prac związanych z cięciem.
Przewodniki i dokumenty dotyczące produktów
Instrukcja obsługi-en (PDF)Recenzja
Pytania i odpowiedzi
(0)
Typowe pytania dotyczące produktów: Czy produkt jest trwały? ...
VEVOR Komercyjna elektryczna piła taśmowa do mięsa, pionowa piła do kości o mocy 550 W, stół warsztatowy 380 x 485 mm, maszyna do cięcia kości, krajalnica do mrożonego mięsa z ostrzem do żeberek i wieprzowiny
00 Recenzje
259999zł
Zdobądź co najmniej 2% punktów za zakupy lub oszczędź do 15%.
DARMOWE dołączenie
Cena za sztukę przy zakupie 0+.
Kup
Ekskluzywna zniżka 25,00zł na pierwsze trzy zamówienia w aplikacji.